EEN BABYSHOWER MET LICHTLETTERS!

babyshower girl letters

Is dat niet enig?!

Ben je op zoek naar van die prachtige lichtletters voor een babyshower? Dan ben je bij Ledters aan het juiste adres! Deze handgemaakte lichtgevende letters zullen gegarandeerd een prachtige toevoeging zijn tijdens de babyshower!

Lichtletters als cadeau!

Een babyshower is bedoeld om je zwangere vriendin even helemaal in het zonnetje te zetten en een hart onder de riem te steken voor de laatste loodjes van de zwangerschap. Lekkere hapjes, een kopje thee, cadeautjes en gezelligheid zijn niet te missen. De woonkamer, lunchroom of barretje wordt omgetoverd tot een gezellige ruimte om je zwangere vriendin te ontvangen. En wat is er nou een mooiere ontvangst dan met deze prachtige lichtgevende letters?

BABY lichtletters
Boy babyshower decoratie

Verras je vriendin bijvoorbeeld met “BOY”, “GIRL”, “BABY” of “OH BABY”, het kan allemaal! Om het plaatje helemaal af te maken kunnen we de letters decoreren met bijpassende ballonnen decoratie. Een “WAUW” effect gegarandeerd! Het zal de babyshower letterlijk laten stralen, net als de glimlach van je zwangere vriendin als ze deze verrassing ziet!

 

Uiteraard ook super geschikt voor een Gender Reveal Party! Ongetwijfeld een originele en indrukwekkende manier om het geslacht van jullie kindje bekend te maken!

Verhuur prijzen babyshower lichtletters

Prijs “BOY” letters

€120,- incl. BTW

Prijs “GIRL” of “BABY” letters

€160,- incl. BTW

Prijs “OH BABY” letters

€230,- incl. BTW

Prijs “BOY” letters + ballonnen decoratie

€370,- incl. BTW

Prijs “GIRL” of “BABY” letters + ballonnen decoratie

€410,- incl. BTW

Prijs “OH BABY” letters + ballonnen decoratie

€480,- incl. BTW

Voor andere wensen neem gerust contact met ons op! We maken graag iets moois op maat!

L&L Babyborrel

BABYSHOWER LICHTLETTERS AANVRAGEN

Meer inspiratie

Wil je graag meer foto’s zien van onze stralende letters? Bekijk hier onze inspiratie pagina.