LICHTLETTERS OP JULLIE BRUILOFT!

LIEFDE

Dat straalt liefde uit!

Ben je op zoek naar prachtige lichtletters voor jullie bruiloft? Dan ben je bij Ledters aan het juiste adres! Deze handgemaakte lichtgevende letters zullen gegarandeerd een prachtige toevoeging zijn op jullie bruiloft!

Huurprijs “LIEFDE” letters

€230,- incl. BTW

Bruiloft lichtletters

Veel voorkomende keuzes zijn “LOVE”, “LIEFDE”, een “♥”, “JA”, “I DO”, “MR & MRS”, “MR & MR”, “MRS & MRS”, of jullie initialen met een hart in het midden. Uiteraard zijn alle combinaties mogelijk, dus laat je fantasie de vrije loop!

De entree

Je kunt de entree naar jullie feesttent, zaal of ceremonie decoreren met bijvoorbeeld onze “LOVE” letters. In combinatie met gezellige lichtsnoeren en gekleurde spots die de bomen uitlichten. Dat maakt de entree naar jullie feest een fijne binnenkomer! Ook de lichtsnoeren en spots verzorgen wij graag voor jullie!

Ceremonie

Als achtergrond decoratie bij de ceremonie worden de woorden “JA”, “YES” of “I DO” vaak gekozen. Het is een prachtig stukje decoratie bij een ceremonie, zeker als je de letters aankleedt met wat bloemen of andere decoratie objecten.

In de feesttent of zaal

Een echte eyecatcher tijdens de feestavond! Jullie initialen met een ♥ in het midden, bijvoorbeeld “T♥K” of “T&K” maakt het extra persoonlijk! Natuurlijk zijn ook de “LOVE” letters of “MR&MRS” supermooi voor in de feestzaal.

Bruiloft Feestavond T hartje K
Bruiloft lichtletters
Bruiloft lichtletters Ijzeren Man Vught
BAR LED letters

BAR lichtletters

Als dat niet opvalt! De weg naar de bar zal ongetwijfeld te vinden zijn! Toch wel fijn met al die dorstige gasten… Deze lichtgevende BAR letters zijn bovendien een prachtige sfeermaker!

Naast de dansvloer

En wat dacht je van de letters “DANCE!” of “PARTY” naast een gevulde dansvloer? Dat danst toch wel even wat lekkerder! De lichtletters zijn ook als DJ booth een gaaf item, ze hebben precies de juiste hoogte om als DJ tafel te dienen!

PARTY Led letters

Trouwfoto's

Wil je graag unieke trouwfoto’s maken en zoek je nog leuke decoratie? Deze lichtletters zijn een supergaaf idee! Je kunt de letters bijvoorbeeld midden in de zandvlakte of bossen zetten, met jullie op de voorgrond. Stroom is geen probleem, wij kunnen zorgen voor een accu.

Huwelijksaanzoek

Ook om jouw aanzoek extra speciaal te maken hebben wij iets moois voor je! Het gaat tenslotte om de volledige beleving in het moment! Prachtige lichtgevende “MARRY ME” letters aangekleed met bloemen, ballonnen, rozenblaadjes, kaarsjes, droogbloemen, etc. Het maakt het helemaal af! Alles is naar wens af te stemmen om het aanzoek aan te kleden naar jouw/jullie smaak!

In samenwerking met ons collegebedrijf Woox Audio & Light kunnen we er letterlijk een verbluffend moment van maken! Denk aan sfeervolle lichteffecten of zelfs vuurwerkfonteinen.

Verhuurprijzen bruiloft lichtletters

1 letter

 “♥”

€40,- incl. BTW

2 letters

 “JA”

€80,- incl. BTW

3 letters

 “YES”, “I DO”, “K&J”, “K♥J”, “BAR”

€120,- incl. BTW

4 letters

 “LOVE”

€160,- incl. BTW

5 letters

 “DANCE”, “PARTY”, “MR&MR”

€195,- incl. BTW

6 letters

“MR&MRS”, “LIEFDE”, ”SAY YES”

€230,- incl. BTW

7 letters

“MRS&MRS”, “MARRY ME”

€265,- incl. BTW

Voor andere woorden neem gerust contact met ons op of doe een vrijblijvende aanvraag via onze website!

#LIEF bruiloft

BRUILOFT LICHTLETTERS AANVRAGEN

Meer inspiratie

Wil je graag meer foto’s zien van onze stralende letters? Bekijk hier onze inspiratie pagina