21 DINER MET LICHTCIJFERS

21 Diner lichtcijfers

Een stralend 21 diner!

Ben je op zoek naar van die prachtige lichtcijfers voor jouw 21 diner? Dan ben je bij Ledters aan het juiste adres! Deze cijfers zullen gegarandeerd een prachtige toevoeging zijn tijdens jouw 21 diner!

Met stralende 21 cijfers aan tafel!

Vier jij binnenkort jouw 21 diner? Maak het helemaal compleet met deze LED cijfers van 21! De lichtgevende cijfers zijn een echt blikvanger tijdens het diner. Het staat supergaaf als decoratie aan de kop van de tafel of in de tuin als je door het raam naar buiten kijkt.

21 Diner lichtcijfers

De "21" cijfers als cadeau!

Het is ook leuk om een vriend, vriendin, zoon of dochter te verrassen met deze 21 cijfers. Het is een superleuke en originele verrassing, wat deze dag extra speciaal zal maken! De avond zal letterlijk stralen, net als de glimlach van de jarige als hij/zij dit ziet!

21 cijfers met ballonnen!

Om het plaatje helemaal af te maken kunnen we de cijfers ook decoreren met bijpassende ballonnen decoratie. Een “WAUW” effect gegarandeerd!

 

Lichtcijfers 21 diner
Julie's 21 diner

21 cijfers met naam

Ook is het mogelijk om de naam van de jarige uit te schrijven met “21” erachter. Een prachtig resultaat zoals te zien bij dit schitterende 21 diner van Julie!

 

Verhuur prijzen 21 diner lichtcijfers/letters

“21” cijfers

€80,- incl. BTW

Naam + “21” cijfers

€40,- per letter/cijfer incl. BTW

Voor andere wensen neem gerust contact met ons op! We maken graag iets moois op maat!

21 Diner

21 DINER LICHTLETTERS AANVRAGEN

Meer inspiratie

Wil je graag meer foto’s zien van onze stralende letters? Bekijk hier onze inspiratie pagina.