LICHTLETTERS HUREN

Ben je op zoek naar van die prachtige lichtgevende letters of cijfers? Dan ben je bij Ledters aan het juiste adres! 

Op deze pagina vind je verschillende toepassingen met onze lichtgevende letters! Waarvoor wil jij de lichtletters huren?

Girl lichtletters huren babyshower

Lichtletters en lichtcijfers

Lichtcijfers

Een jubileum te vieren? Of is er een Sarah of Abraham die de mijlpaal van 50 jaar heeft bereikt? Verras een vriend of familie met deze prachtige lichtcijfers!

Verhuurprijs 1 cijfer naar keuze:

€40,- incl. BTW 

Verhuurprijs 2 cijfers naar keuze:

€80,- incl. BTW 

Lichtcijfers 50
LOVE lichtletters

LOVE Lichtletters

Dat straalt echt liefde uit! Deze prachtige LOVE lichtletters zijn een ware sfeermaker op je bruiloft! Gaaf voor naast de dansvloer of in de buitenplaats.

Verhuurprijs:

€160,- incl. BTW 

Babyshower

Een babyshower in het vooruitzicht? Verras de gelukkige met deze sfeervolle lichtletters!

Verhuurprijs BOY:

€120,- incl. BTW 

Verhuurprijs GIRL en BABY:

€160,- incl. BTW

Boy babyshower decoratie
Lichtcijfers 21 diner

21 Diner

Vier jij binnenkort jouw 21 diner? Maak het helemaal compleet met deze LED cijfers van 21! De lichtgevende cijfers zijn een echte blikvanger tijdens het diner!

Verhuurprijs 21 cijfers:

€80,- incl. BTW 

Zakelijk event / presentatie

De lichtletters zijn ook een super sterke marketingtool! Gebruik ze bij een presentatie of productlancering, een garanderende opvaller!

Bekijk meer zakelijke mogelijkheden op LinkedIn!

Opening Kallista windmolenpark

Lichtletters naar keuze

Verhuurprijzen:

1 letter/cijfer: €40,- incl. BTW 

2 letters/cijfers: €80,- incl. BTW

3 letters/cijfers: €120,- incl. BTW

4 letters/cijfers: €160,- incl. BTW

5 letters/cijfers: €195,- incl. BTW

6 letters/cijfers: €230,- incl. BTW

7 letters/cijfers: €265,- incl. BTW

8 letters/cijfers: €295,- incl. BTW

Voor andere aantallen neem contact met ons op!

HOE WERKT HET?

Eenvoudig aan te sluiten

De lichtletters worden aangesloten op één normaal stopcontact. Je kunt vervolgens de letters aan elkaar doorlinken. Het aansluiten is zeer eenvoudig zelf te doen. De benodigde bekabeling is uiteraard inbegrepen.

Transport

De lichtletters passen over het algemeen in iedere personenauto, waardoor je de letters gemakkelijk zelf kunt ophalen bij ons atelier in Helvoirt. De lichtcijfers worden dan netjes verpakt in stevige transporthoezen. Je kunt er ook voor kiezen om de letters te laten bezorgen door onze transportservice. Laat ons weten waar het feest/evenement zich plaatsvindt en wij berekenen voor jou de transportkosten.

LICHTLETTERS AANVRAGEN (GEHEEL VRIJBLIJVEND)

DE ERVARING VAN ONZE KLANTEN

Uitstekend
Gebaseerd op 31 recensies
Linde Van De Ven
29 Augustus 2023
Afgelopen weekend heb ik voor mijn 21 diner ledters gehuurd. Deze hebben mijn feest en diner helemaal afgemaakt! Er word echt met je mee gedacht en het zijn prachtige ledters. Toen we overdag een foto maakte zag je de lampen aan staan op de foto, dat was super! Ik zal hier zeker nog gebruik van maken in de toekomst.
Jurgen Bakkers
24 Augustus 2023
We hebben Ledters benaderd voor onze bruiloft en zijn uitermate tevreden. Letters zijn erg mooi met sfeervolle verlichting. Prettig en snel contact en goede service. Letters zijn makkelijk te installeren en worden in netjes verpakt meegegeven. Zeker een aanrader!
Tim Korthout
17 Augustus 2023
De service die Ledters levert is top. Wij hadden de letters gehuurd voor onze bruiloft en ze maakte de aankleding compleet! Ook zijn de letters gemakkelijk zelf aan te sluiten.
Esther Boekholt
14 Augustus 2023
Heel tevreden over Ledters! Fijne en snelle communicatie met Dorus en de cijfers zagen er super mooi uit. Goede service en mooi product. Aanrader!!
Ruud Kuijpers
28 Juni 2023
We hebben voor onze bruiloft Led letters geregeld via Ledters. Ruim op tijd contact opgenomen en gekozen voor onze initialen met een hartje ertussen. Ik ben ook heel tevreden over het contact en de communicatie over en weer. Zo hadden we eerst het idee om MR & MR te doen, maar dit later veranderd. Dit was geen probleem. De letters zijn een eyecatcher en zorgden naast een sfeerverhogend element er ook voor dat mensen er leuke foto’s van elkaar en van ons bij gingen maken. Ik ga hier vaker gebruik van maken wanneer we een feestje hebben.
Joyce van Balkum
27 Juni 2023
Contact gehad via mail. Snelle reacties terug gehad en het vastleggen van de voorwaarden ging vlot. De letters zien er kwalitatief goed uit, zijn eenvoudig aan te sluiten en makkelijk te verplaatsen. Letters zijn absoluut een mooie toevoeging aan je feest! (C) Wilma van Hoesel Fotografie
Jacco Wessels
12 April 2023
Super geholpen door het personeel. De letters/cijfers zijn super mooi afgewerkt, geven goed licht en zijn makkelijk koppelbaar. Mochten we opnieuw verlichtte cijfers en/of letters nodig hebben dan is er geen twijfel over mogelijk dat dit via Ledters zal gaan.
Roos Mastr
30 Maart 2023
Prachtige letters gehuurd voor het feest van mijn moeder! Ze zijn warm van kleur en geven enorm veel sfeer. Erg fijn (professioneel) mail contact gehad. Ledters heeft zelf contact opgenomen met de locatie voor het plaatsen en ophalen van de letters. Dat scheelde enorm veel zorgen en was echt top! Zeker een aanrader om hier je licht letters te huren!! 😊