LOVE LICHTLETTERS OP JULLIE BRUILOFT!

LOVE letters bruiloft

Dat straalt liefde uit!

Ben je op zoek naar van die prachtige LOVE lichtletters voor jullie bruiloft? Dan ben je bij Ledters aan het juiste adres! Deze handgemaakte lichtgevende letters zullen gegarandeerd een prachtige toevoeging zijn op jullie bruiloft!

Verhuurprijs “LOVE” lichtletters

€160,- incl. BTW

LOVE lichtletters

Andere veel voorkomende keuzes zijn; “LIEFDE”, een “♥”, “JA”, “I DO”, “MR & MRS”, “MR & MR”, “MRS & MRS”, of jullie initialen met een hart in het midden. Uiteraard zijn alle combinaties mogelijk, dus laat je fantasie de vrije loop!

Een stralende entree!

Je kunt de entree naar jullie feesttent, zaal of ceremonie decoreren met bijvoorbeeld onze “LOVE” lichtletters. In combinatie met gezellige lichtsnoeren en gekleurde spots die de bomen uitlichten. Dat maakt de entree naar jullie feest een fijne binnenkomer! Ook de lichtsnoeren en spots verzorgen wij graag voor jullie!

Ceremonie

Als achtergrond decoratie bij de ceremonie wordt “LOVE”, “JA”, “YES”, “I DO” of een hartje () vaak gekozen. Het is een prachtig stukje decoratie bij een ceremonie, zeker als je de letters aankleedt met wat bloemen of andere decoratie objecten.

In de feesttent of zaal

Een echte eyecatcher tijdens de feestavond! Jullie initialen met een ♥ in het midden, bijvoorbeeld “K♥J” of “K&J” maakt het extra persoonlijk! Natuurlijk zijn ook de “LOVE” letters of “MR&MRS” supermooi voor in de feestzaal.

Love lichtletters

Huurprijzen bruiloft lichtletters

1 letter

 “♥”

€40,- incl. BTW

2 letters

 “JA”

€80,- incl. BTW

3 letters

 “YES”, “I DO”, “K&J”, “K♥J”, “BAR”

€120,- incl. BTW

4 letters

 “LOVE”

€160,- incl. BTW

5 letters

 “DANCE”, “PARTY”, “MR&MR”

€195,- incl. BTW

6 letters

“MR&MRS”, “LIEFDE”, ”SAY YES”

€225,- incl. BTW

7 letters

“MRS&MRS”, “MARRY ME”

€265,- incl. BTW

Voor andere aantallen neem gerust contact met ons op!

LOVE LICHTLETTERS AANVRAGEN

Meer inspiratie

Wil je graag meer foto’s zien van onze stralende letters? Bekijk hier onze inspiratie pagina

Ophalen of bezorgen

Ledters zit gevestigd in Helvoirt, gelegen tussen Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. Het is mogelijk om de letters zelf op te halen in Helvoirt. Ook kun je gebruik maken van onze transport service. Laat ons weten waar de feestgelegenheid is en we berekenen de transportkosten voor je. 

 

 

De transportkosten worden bepaalt aan de hand van de locatie. De bezorgkosten in Oisterwijk, Tilburg, Den Bosch, Vught, Goirle, Waalwijk, Loon op Zand, Moergestel, Helvoirt, Vlijmen, Berkel-Enschot liggen meestal tussen de €25,- en €50,-. Voor andere locaties, vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.